Wednesday, June 24, 2015

De zoektocht naar goede haarproducten voor mijn haar, Argan olie ?

Hi bloggers!

Ik loop echt al maaaaanden met een issue. Mijn haar! huh? 
Mijn haar is van zichzelf zo droog en pluizig en ik ben nu al ongeveer 2 jaar bezig om dé " perfecte " haarspullen te vinden.. Dit keer had ik erg veel gehoord over Argan Olie. 
dit zou hét wondermiddel zijn voor droog en pluizig haar. Ik heb €38 uitgegeven aan ; conditioner, haar creme en een shampoo van een haarmerklijn , Argan Deluxe, in de hoop dat het zou helpen. Haarproducten vinden voor mijn haar vind ik zo lastig dus ik verwachtte eigenlijk helemaal niets. 


Ik heb ze meteen uitgeprobeerd, ik was erg nieuwsgierig. Ik ben vooral erg tevreden over de shampoo , het maakt mn haar superzacht! De conditioner ruikt erg lekker, en de cremé was ook wel oké.  n dit allemaal te hebben gedaan heb ik het laten drogen. Heb ik de creme in mijn haar gezet, weg droog pluizend haar. Het heeft gewoon echt geholpen.
Het enigste vervelende is de flacon dat ik elke keer moet drukken op het pompje, ik heb dik haar dus moet wel 10 keer drukken. Maar oké , of het de €38 euro waard was ? Zeker wel. Ik ben ook benieuwd of het in de loop der tijd mijn beschadigde haar ook hersteld. Ik heb er al 5 centimeter laten afknippen. Ik zal zit pas na een tijdje merken, maar ik zal het jullie laten weten. 


So, Stay tuned ! Gebruiken jullie zelf ook Argan Olie of hebben jullie daar wel eens van gehoord ? XO


5 comments:

 1. Investeer 1x in een fles Moroccanoil en je hoeft twee jaar niet meer naar de kapper, haha!

  ReplyDelete
 2. Super fijn dat je eindelijk iets hebt gevonden dat helpt! Mijn haar is soms ook heel pluizig, moe wordt je ervan, haha.
  Liefs, Evelijn

  ReplyDelete
 3. Leuke post, ik ben helemaal gek van argan en cocos olie !

  ReplyDelete

thankyou ❥