Thursday, May 21, 2015

SNEAKER WISHLIST.

Hi bloggers !

Ik ben echt een shoe - addict , het liefst kocht ik wel 20 paar.. als ik het budget ervoor had.
Zelf ben ik echt een sneakermeisje, ik draag eigenlijk nooit laarzen.
Ik heb een sneaker wishlist opgesteld.






1. Oldschool Vans, Ik heb zelf geen enkele Vans schoen in mn kast, wel Nike Janoskis, die vind ik er eigenlijk best wel veel op lijken. Ik vind deze heel gaaf omdat je door het zwart en wit heel goed kan combineren, ik zie veel skatermeisjes, maar ook jongens hierop lopen.

2. Slip-ons ( JAJA dit zijn geen sneakers ) . Ik ben nogsteeds opzoek naar deze soort slip-ons, misschien met een printje zijn ze ook wel leuk, ze lijken me perfect voor in de zomer. Ik draag namelijk nooit sandalen of slippers.

3. Adidas supercolors, ( light pink and babyblue ) Och, wat ben ik verliefd op deze 2, er zijn erg veel kleuren maar deze 2 zijn toch echt mijn favoriet, helaas heb ik gehoord dat ze snel stukgaan ?!
Ook zijn ze volgens mij overal uitverkocht..

3. Nike Huaraches all black & all white, ik vind ze zo gaaf, echt perfect onder elke outfit, stel je hebt een all white outfit aan , en dan zouden die all black shoes de outfit echt afmaken. Of andersom, een all black outfit, met witte shoes..

4. Adidas ZX Flux.  Deze schoenen zijn ook heel leuk vind ik , je hebt ze in erg veel verschillende printjes.

Wat vinden jullie zelf hele mooie sneakers ? Of dragen jullie geen sneakers ? XO 


11 comments:

  1. Ik heb enkel een paar allstars, nog maar recent gekocht eigenlijk. Leuk artikel! :-)

    ReplyDelete
  2. die blauwe en roze zou ik wel willen maar dan in het lavendel!

    ReplyDelete
  3. Wat een leuke sneakers! Vind vooral die blauwe onwijs gaaf! Ik heb ook een lichtelijke schoenen verslaving, maar goed schoenen heb je gewoon nooit te veel, toch? haha ;)

    ReplyDelete
  4. Whoop! De Baby blauwe heb ik! En bij mij zijn ze nog niet stuk hoor, dus ik heb geen idee of dat klopt. Zou wel heel erg zonde zijn!

    ReplyDelete
  5. Ik heb de Adidas supercolors in het roze (felroze). Ik heb inderdaad ook gehoord dat ze snel kapot gaan, ik zou eigenlijk niet weten of dat zo is. Ik heb ze de dag gekocht dat ze uit kwamen maar heb ze pas 2 keer aan gehad, dus dit probleem heb ik niet ondervonden. Denk dat het er net maar aan ligt of je voorzichtig bent of niet!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja klopt , volgens mij ligt het er ook aan hoe vaak je er meeloopt en of je er mee voorzichtig bent !

      Delete
  6. Ik hou zelf ook van Adidas en Nike !

    ReplyDelete
  7. i like them all x

    ReplyDelete

thankyou ❥